Hae mukaan

Jos haluat liittyä Suomen suurimman yhteispurjehduksen miehistöön, löydät hakulomakkeen ja paikkakunnat tältä sivustolta. Miehistö valitaan hakemusten perustella. Jokaiselta pysähdyspaikalta purjehdukselle valitaan 3-4 henkeä. Aikaisempaa purjehdus- tai veneilykokemusta ei vaadita, sillä ajatuksena on innostaa uusia ihmisiä veneilyn ja saariston pariin.

Vaikka tavoitteena on rento ja hauska reissu, on sinun kuitenkin huomioitava ja hyväksyttävä muutama asia, jos haet mukaan.

Osallistumisen ehdot:

Ensinnäkin, kyseessä ei ole mikään Tukholman risteily. Purjehdus pienellä purjeveneellä tarkoittaa, että sääolosuhteet voivat vaikuttaa aikatauluihin, purjehdusaikaan, miehistön määrään ja pysähdyspaikkoihin. Turvallisuus on aina ykkösprioriteetti, ja kapteeni voi harkintansa mukaan päättää, että jonain päivänä ei lähdetä merelle, jos olosuhteet niin sanelevat. Mikäli muuttunut aikataulu ei enää sovikaan sinulle, voidaan tilallesi ottaa joku muu. Päätös merelle lähdöstä pyritään varmistamaan aina edellisenä päivänä.

Toiseksi, hankkeeseen liittyy myös videotuotantoa. Osallistujien on annettava hyväksyntänsä sille, että kuvattavaa videomateriaalia voidaan jakaa eri medioissa ja hankkeesta voidaan tuottaa erilaista aineistoa, esimerkiksi dokumenttielokuva. Järjestäjällä on täydet oikeudet kaikkeen kuvamateriaaliin ja sen käyttöön.

Kolmanneksi, jokaisen osallistujan tulee hyväksyä ja allekirjoittaa hankkeeseen liittyvä vastuuvapauslomake, jolla järjestäjä vapautetaan kaikesta vastuusta mahdollisen vahingon sattuessa. Oma vakuutus hankkeen ajaksi on myös suositeltava.

Neljänneksi, osallistujan tulee olla perusterve ja 18 vuotta täyttänyt.
 

Haku on päättynyt.